Flytning

Når du skal flytte ind i eller ud af Mariendals Have, er der nogle praktiske ting, du bør være klar over:

 

Hoveddøre skal lukkes

Holder du en hoveddør åben under flytningen, skal du sikre dig, at dør og dørpumpe ikke tager skade. Sørg venligst for at døren lukkes efter flytningen - for en sikkerheds skyld.

 

Byggeaffald

Skal du male, når du flytter ud, så husk at malingrester er miljøaffald, der skal afleveres på genbrugsstationen på Bispeengen. Hvis du flytter ind og foretager renovering af lejligheden skal byggeaffald ligeledes afleveres på genbrugsstationen. Læs mere om affaldsordningen her.

 

Porten

Hvis du skal have porten ved Borups Allé 103 eller Kronprinsesse Sofies Vej 45 åben i forbindelse med flytning kontakt da viceværten for at aftale nærmere, kontaktoplysninger kan ses her.

 

Navneskilt

Når du som ny ejer flytter ind vil viceværten sørge for navneskilt til postkasse og dørtelefon. Flytter du ind som lejer skal du kontakte viceværten og kontaktoplysninger kan ses her.

 

Skån opgangene

I slutningen af 2017 fik opgangene en kærlig hånd og hvis disse skal holde i længere tid er det vigtigt vi sammen passer på dem. Transportering af møbler i opgangene bedes gøres så skånsomt som muligt, afdæk venligst flyttegodset med tæpper eller lignende så undgåes skader på gelænder, vægge og trapper.

 

Ansvar for skader på ejendommen

Selv om du får et firma til at klare flytningen, bliver du holdt ansvarlig for eventuelle skader på ejendommen.

 

Pulterrummet skal tømmes og cykler tages med

Til hver lejlighed hører der to pulterrum til, et på loftet og et i kælderen. Det er dit ansvar at tømme disse, når du flytter. Du må ikke efterlade affald i gangarealerne. Har du en cykel eller flere stående på ejendommen, så husk ligeledes at tage disse med.

 

Varmeregnskab

Lejlighedens varmemålere aflæses årligt og regnskab over forbruget i hele varmeåret vil blive fremsendt til den aktuelle ejer af lejligheden, uanset om dette varmeregnskab helt eller delvist vedrører en periode, der ligger før indflytnings-/overtagelsesdagen, og uanset om der er bestilt flytteaflæsning af målere. Administrator foretager ikke opkrævning hos tidligere ejer(e), idet den indbyrdes afregning er ejerforeningen og administrator uvedkommende. Vi opfordrer derfor til, at der i forbindelse med udarbejdelse af refusionsopgørelse tages højde for en eventuel efterbetaling / tilbagebetaling vedrørende varmeregnskabet, og/eller at De med sælger aftaler hvorledes varmeregnskabet for sælgers ejerperiode skal afregnes. Såfremt lejlighedens varmemålere ønskes aflæst i forbindelse med ejerskifte, er dette et forhold mellem køber og sælger og eventuelt sælgers repræsentant. Administrator sørger ikke for, at der foretages aflæsning, da dette er administrator uvedkommende.

 

(Sidst redigeret 30-04-2018)

 

Ejerforeningen Mariendals Have
Borups Allé 103
Ane Katrines Vej 2-32
Kronprinsesse Sofies Vej 43-45
2000 Frederiksberg

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 45 26 01 02

Email: datea@datea.dk
Hjemmeside: datea.dk


DATEA administrerer ejerforeninger, andelsboligforeninger, ejendomsselskaber og private udlejningsejendomme til bolig og erhverv.

Antal besøgende: 89846 (denne uge: 1921)