Fremleje

Ifølge foreningens vedtægter er det muligt at udleje et værelse eller lejligheden som helhed. Udlejning af kortere varighed, såsom ferielejlighed er ikke tilladt. Ønsker man som ejer, at udleje et værelse eller hele lejligheden skal en underskrevet lejekontrakt sendes til bestyrelsen, kontaktoplysninger kan ses her. Der kan tages udgangspunkt i en standard lejekontrakt, som kan ses til højre på siden ellers kan den hentes på Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter's egen hjemmeside. Forældrekøb og dermed udlejning til ens børn er muligt i foreningen.

Det er vigtigt, at der i lejekontrakten henvises til husorden og denne vedlægges. Dermed er lejeren blevet gjort bekendt med denne. Husk ligeledes at tage fat i viceværten, når der skal opsættes nye navneskilte på dørtelefonen samt postkassen - det sker ikke automatisk. Kontaktoplysninger kan ses her.

Bestyrelsen udfylder/tilretter ikke lejekontrakter og giver ikke hjælp til det. Det er ejerens eget ansvar, at det er korrekt udfyldt.

Ejer skal informere administrator ved at fremsende en kopi af lejekontrakten på mail, ggv@newsec.dk

 

(Sidst redigeret 14-08-2019)

 
Dokumenter

Ejerforeningen Mariendals Have
Borups Allé 103
Ane Katrines Vej 2-32
Kronprinsesse Sofies Vej 43-45
2000 Frederiksberg

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 45 26 01 02

Email: datea@datea.dk
Hjemmeside: datea.dk


DATEA administrerer ejerforeninger, andelsboligforeninger, ejendomsselskaber og private udlejningsejendomme til bolig og erhverv.

Antal besøgende: 89846 (denne uge: 1921)