Altan og afskærmning

Ejendommen har i 2013/2014 fået opsat nye altaner fra MinAltan og for at skabe enighed omkring vedligeholdelse og brug af altanen har foreningen udarbejde en vedligeholdelsesbeskrivelse samt tilføjet punkter til husorden som kan læses nedenstående. Generelt gælder det, at brugen af altanen skal bero på sund fornuft.

 

Vedligeholdelse

For at forlænge altanens levetid længst muligt skal den bl.a. årligt olieres og dette står ejeren selv for. Olien kan afhentes hos viceværten fra d. 1 juni (husk ½ L beholder) og smøres ud på træet, hvor altanen forinden er rengjort med en klud. Den fulde vedligeholdelsesbeskrivelse kan ses til højre på siden.

 

Ordensregler

Nedenstående ordensregler er et uddrag (og redigeret) af husorden for brug af altanen.

  • Ifølge vedtægterne er altanerne fællesareal, som den enkelte ejer dog har eneret til benyttelse af. Ejerforeningen har pligt til vedligeholdelse af altanerne. Som følge heraf skal altaner forblive i den oprindelige form og farve.
  • Altankasser skal være af vejrbestandigt materiale og ophængt i galvaniserede beslag. Altankasser skal ophænges indvendig.
  • Altanen skal fremstå i ryddelig stand, og må ikke benyttes til opbevaring af affald og lign. Der må ikke smides affald eller cigaretter ud fra altanerne.
  • Gulvtæpper og lign. må ikke rystes ud over altaner.
  • Antenner og paraboler må ikke opsættes på altaner eller på ejendommen i øvrigt.
  • Det er tilladt at benytte gas- eller el-grill på altaner.
  • Ophold på altaner må ikke være til gene for andre beboere, og skal være dæmpet efter kl. 22.00.
  • Behandling af træ skal gøres med træolie til hårdttræ 1 gang om året (hentes hos viceværten).
  • Altanvæggene må ikke males og altanerne må ikke indhegnes med net eller lign.
  • I tilfælde af misvedligeholdelse eller skade af altaner står ejeren selv for udbedring og betaling af dette. E/F Mariendals Have kan såfremt udbedringerne ikke sker forlange dette iværksat på ejerens regning.

 

Afskærmning

Det er muligt at bestille afskærmning til sin altan, som sker via MinAltan og kontaktoplysninger kan ses her.  Du kan se i dokumentet til højre, hvilken type altan din lejlighed har som skal oplyses ved bestilling. Altanen må kun afskærmes i den farve, som er vedtaget af generalforsamlingen - denne er: Dessin 14059.

 

(Sidst redigeret 19-11-2014)

 
Dokumenter

Ejerforeningen Mariendals Have
Borups Allé 103
Ane Katrines Vej 2-32
Kronprinsesse Sofies Vej 43-45
2000 Frederiksberg

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 45 26 01 02

Email: datea@datea.dk
Hjemmeside: datea.dk


DATEA administrerer ejerforeninger, andelsboligforeninger, ejendomsselskaber og private udlejningsejendomme til bolig og erhverv.

Antal besøgende: 89849 (denne uge: 1924)